PC-IN Plzeň - Kamerové systémy TKH Security

Kamerové systémy TKH Security

18.03.2018

Jaké jsou kamerové systémy TKH Security Solutions?

Kamerové systémy TKH Kamerové systémy TKH se vyznačují širokou škálou dostupných modelů s vysokou technickou úrovní a spolehlivostí. Záruka na jednotlivé komponenty je 3 roky. Do kamerového systému lze připojit neomezený počet klientů a kamer. Obsažené technologie zaručují kvalitní výstup obrazu i při snížené viditelnost (noční scéna, mlha, déšť). Jednotlivé kamery mohou produkovat několik streamů, např. jako 5 nezávislých kamer. Zároveň THK nabízí stabilizátor obrazu, odolnost proti poškození (vandal proof), slot pro SD kartu, PoE ((IEEE 802.3af) a inteligentní detekci. Jednotlivé typy kamer disponují 15 nebo 30 snímky za vteřinu (fps).

Společnost TKH Security těží z 40-letých zkušeností na trhu bezpečnostních technologií, během kterých se jí podařilo postupnými transformacemi (z původní společnosti NKF) a akvizicemi (značky Siqura, Grundig aj.) integrovat ucelenou nabídku kamer a dohledového řešení pod jednu značku TKH Group.

Kamerové systémy TKH - Grundig

Kamery Grundig s novým označením TKH Security

V rámci procesu integrace skupina také opouští obchodní značku Grundig Security. Bezpečnostní kamery a příslušenství Grundig dostávají nový design a doplní produktové řady TKH Security pod novým označením. Původní produkty Grundig jsou i nadále plně kompatibilní s řešením TKH Security Solutions.

Kamerové systémy TKH - Siqura

Siqura zcela integrována pod značku TKH Security

Rebranding produktových řad kamer Siqura je završením integrace řešení Siqura do portfolia TKH Group. Ucelené řešení TKH Security Solutions tak nyní zahrnuje kamerové systémy včetně speciálních a odolných kamer, unikátní video management systém VDG Sense, síťové prvky a širokou škálu příslušenství.

Portfolio TKH Security pro dohledové řešení:

Distributorem TKH Security Solutions pro Českou republiku a Slovensko je společnost PROFIcomms s.r.o.

„Našim zákazníkům teď můžeme nabídnout ucelené a spolehlivé projektové řešení bezpečnostních kamerových systémů od jednoho dodavatele a to včetně systémů pro kritickou infrastrukturu nebo pro dopravní aplikace.“ uvádí ředitel společnosti Doc. Ing. František Urban, CSc.

Zaujali jsme vás? Máte zájem o naše služby? Napište nám!

Vaše jméno:
Váš telefon:
Váš e-mail:

Vaše zpráva:

Informace o zpracování a ochraně osobních údajů zde »


PC-IN Plzeň

Sledujte nás