PC-IN Plzeň - 6 vychytávek pro instalaci kamerového systému

6 vychytávek pro instalaci kamerového systému

01.01.2021

Určitě se s tím už setkali. Krátký HDMI, VGA nebo USB kabel. Jeden LAN port schází. Obraz z analogových kamer má duchy. Kamera nemá přísvit. Jak to řešit jednoduše?

Představujeme Vám  6 vychytávek, které Vám mohou pomoci vyřešit některé časté problémy při instalaci kamerového systému.

UTP/FTP extendery/ balloony mají rovnou tři výhody

1) Jsou pasivní (nepotřebují zvláštní zdroj napájení), 

2) zvyšují možnou délku spoje,

3) nemusíte vrtat ve zdi velkou díru, ale jen si protáhnete datový kabel, osadíte RJ45 a propojíte.

HDMI Extender (Cat6 30m)

Prodlužte si HDMI pomocí HDMI Extender RJ45 LAN Network Extension Transmitter Receiver TX RX Cat5e CAT6 Ethernet Cable 30m 4K HD TV Bundle Polybag. Při využití Cat6 je maximální délka spoje 30m!

HDMI Extender 30m

VGA Extender (Cat6 20m)

Prodlužte si VGA pomocí VGA Extender Head To LAN RJ45 Cat5 Cat6 20M Network Cable Adapter VGA Extension Line. Při využití Cat6 je maximální délka spoje 20m!

VGA Extender 20m

USB Extender (Cat6 45m)

Prodlužte si USB pomocí USB Extension Adapter New USB UTP Extender Adapter Over Single RJ45 Ethernet CAT5E 6 Cable Up to 150ft. Při využití Cat6 je maximální délka spoje 45m!

USB Extender 45m

BNC a zdroj napájení (Cat6 100m)

Při využití UTP/FTP kabelů můžete využít tyto balloony, které Vám zaručí kvalitní obraz z analogové kamery a napájení. BNC To RJ45 Passive Video Power + Audio Balun Transceiver For CCTV Camera Passive pracuje se všemi 8 žilami, nelze tedy využít tam, kde máte na jednom UTP/FTP dvě kamery.

BNC+power balloon

Co dalšího se může hodit

Rozdvojka na LAN

Už se Vám stalo, že chyběl jeden LAN port? Nemilá situace, která se dá ovšem lehce vyřešit. Buďto použijete rovnou větší switch, nebo můžete použít tuto elegantní pasivní LAN rozdvojku 1 to 2 LAN Ethernet Network RJ45 Splitter Extender Plug Adapter Connector RJ45 network tee head

LAN rozdvojka

Externí IR přísvit ke kameře

Máte kameru, která nemá IR přísvit a hodilo by se Vám aby měla? Stačí využít nějakého externího IR přisvitu jako je např. AZISHN CCTV LEDS 48IR illuminator Light IR Infrared Night Vision metal waterproof CCTV Fill Light For CCTV Surveillance camera. Většina má vlastní detekci světla a sepíná nezávisle na kameře.

Externí IR

Zaujali jsme vás? Máte zájem o naše služby? Napište nám!

Vaše jméno:
Váš telefon:
Váš e-mail:

Vaše zpráva:

Informace o zpracování a ochraně osobních údajů zde »


PC-IN Plzeň

Sledujte nás